utorak, jul 16, 2024
Вести

Новогодишњи базар

У духу новогодишњих празника и дечије радости, ученици млађих разреда матичне школе као и издвојених одељења Лучице, Дивци и Сопотница су 27.12.2023.год. организовали новогодишњи базар. Искористили су топли и сунчани децембарски дан и своје аранжмане изложили у дворишту школе. Продавали су новогодишње украсе који су правили на часовима слободних активности уз помоћ својих учитељица. Артикли су изазвали велику пажњу купаца, а идеја је било много. Продавале су се новогодишње честитке, јелкице, Деда Мразеви, капице, снежне кугле, чизмице, украсне свеће…На базар су били позвани родитељи, баке и деке ученика као и радници школе, где су имали прилику да разгледају и купе новогодишње украсе које су наши најмлађи припремили. Сваки купац наилазио је на љубазност наших малих продаваца и на њихову посвећеност раду, са циљем да продаја буде што успешнија.

Посетиоци базара имали су прилику да пробају слатке и слане дегустације које је ове године припремио Ученички парламент, који су имали свој штанд. Изложили су и богате новогодишње аранжмане.

Базар је и ове године био хуманитарног карактера па је новац прикупљен од продаје уплаћен за лечење детета Михајла Орешчанина за којег се прикупља помоћ преко хуманитарне организације „Буди хуман“.

Фотографије базара можете погледати у галерији.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *