nedelja, maj 19, 2024
Вести

Прослава Дана школе

И ове године, 28.септембра, искористили смо леп јесењи дан да у дворишту наше школе прославимо Дан школе.

Овог септембра, обасјано подневним сунцем, двориште школе изгледало је умивено и свеже. Директорка школе Ирена Матовић се обратила великом броју гостију, ученика и њихових родитеља. Подсетила је присутне да је школа кроз вишедеценијско постојање изнедрила многа значајна имена из области науке, културе, спорта очекујући од нових генерација више и боље. 

Поменула је да је јуче 27.септембра било тачно 80 година од погибије нашег народног хероја Бошка Бухе по коме наша школе носи име.

Успеси школе и постигнућа се не би могла остварити без помоћи наставника који одговоран и захтеван посао обављају часно, стручно и посвећено. Учитељски и наставни кадар се професионално усавршава, пратећи савремене токове у настави. 

Уследио је богат културно – уметнички програм. Ређали су се рецитали, хор је поздравио госте химном и пригодним песмама, ученици издвојених одељења изнели су своје рецитације.

Директорица школе уручила је пригодне поклоне награђеним ученицима ликовног и литерарног конкурса од првог до осмог разреда.

Такође, уручен је поклон колегиници поводом одласка у пензију.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *