nedelja, maj 19, 2024
Вести

Обогаћени једносменски рад

Школска 2021/22. година обележава трећу годину од како се реализује пројекат Обогаћени једносменски рад у основној школи „Бошко Буха“ у Ивању, Пријепоље.

Ученицима на располагању стоје креативне радионице из различитих области. Ученици бирају похађање радионица које се подударају с њиховим интересовањима. Није нужно да Обогаћени једносменски рад прати школске предмете или годишњи план рада везано за редовну наставу.

Током Обогаћеног једносменског рада, ученици са предметним наставницима дискутују о планираним и жељеним наставним јединицама како би усавршили своје вештине из одређених области.

Обогаћени једносменски рад из немачког језика пружа ученицима шири спектар додатног усавршавања страног језика. Ученици који похађају радионице из немачког језика заједно са предметним наставником креирају креативну наставу на основу присаних и говорних вежби везано за различите ситуације у којима бисмо се могли налазити.

Ученици на тај се начин више упознају са страним језиком, његовом културом и стврају мотивацију за даљи рад.

Као предметни наставник немачког језика који већ три године учествује у Обогаћеном једносменском раду, могу са задовољством рећи да ученици са успехом додатно усавршавају страни језик што код ученика испољава осећај задовољства и жеље за даљим радом.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *