utorak, jun 25, 2024
Вести

Огласило се Министарство просвете: Настава од понедељка по моделу из септембра, послата упутства

Министарство просвете, науке и технолошког развоја данас је послало обавештење школама, а поново је проследило и стручна упутствакоја је Кризни штаб усвојио 11. августа 2020. године

Друго полугодиште почиње у понедељак, 18. јануара 2021. године, а настава за ученике основних и средњих школа, одвијаће се по моделу који је примењиван од 1. септембра 2020. године, саопштило је данас Министарство просвете. Све остале детаље можете да погледате у овом нашем тексту.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја данас је послало обавештење школама, а поново је проследило и стручна упутства за организацију и реализацију образовно-васпитног рада у основним и средњим школама, која је Кризни штаб усвојио 11. августа 2020. године.

Према овим упутствима, ученици од првог до четвртог разреда имаће свакодневну наставу у школи, у мањим групама, док ће старији основци наставу похађати наизменично, непосредно и на даљину, такође у мањим групама.
Настава у средњим школама, такође ће се одвијати као и на почетку школске године, у септембру 2020. године, а то значи да ће средњошколци једну недељу ићи у школу, а потом једну недељу учити на даљину.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *